Wanneer Breydel en de Gentse ondernemer Kurt Goetgebuer, zaakvoerder van renovatiebedrijf Koekoekwonen, de handen in elkaar slaan proef je gezelligheid en traditie elke dag opnieuw. De tijdelijke bistro ‘Breydel&Bier’ is gevestigd aan de voet van het Gravensteen, de fiere burcht van de Graven van Vlaanderen en symbool voor de eeuwenoude traditie van de stad. Het prachtige pand is een schitterende uitdaging voor Kurt en je kan in de tijdelijke bistro nu al genieten en dit nog tot 24 september, van de zes verschillende Breydelgerechten, vergezeld van een bijpassend streekbier, uitgekozen door biersommelier Sofie Van Rafelghem. Daarna sluit het pand voor een maandje om volledig gerenoveerd te worden, met respect voor de historische waarde ervan. Breydel (van oorsprong Vleeswaren Antonio) is een modern en groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van ovengebakken vleeswaren en delicatessen, met als topproducten de Breydelham en het Breydelspek. Al de producten worden vervaardigd uit puur Belgisch varkensvlees van de hoogste kwaliteit. Ze worden met een geheime kruidenmix bestrooid en ovengebakken in een authentieke warmeluchtoven… de garantie voor een unieke smaak.

‘Uniek gebakken, lekker kruidig!’ en nu dus in een unieke Breydel&Bier-bistro gelegen op een unieke locatie.

www.breydel.be
www.koekoekwonen.be