Ingrediënten

Philadelphia Cheese Cake ready, kruimeldeeg, Duindoornbessen (Davigel), melkchocolade (Côte d’Or), witte suiker, Instant koffiepoeder, Belgian Waffle Syrup (Maître Jopil)

Bereiding

Steek het kruimeldeeg uit in rondjes en bak af in de oven. Zet de bessen op met suiker en laat even opkoken. Maak krullen van de chocolade. Dresseer de cheese cake op een bord en werk af met koekjes, bessen en de rest van de ingrediënten. Druppel de wafelsiroop over de koekjes.

Theetip

JASMINE PRINCESS

Deze Jasmine Princess is een onderdeel van de Zijden Piramides Collectie. Ze zijn per 15 zakjes prachtig verpakt in doosjes met een afbeelding van een theepot uit onze eigen Chitra Collection. Een detail van deze theepot schittert op de drie dubbele aluminium folie zakjes die ervoor zorgen dat de allerbeste kwaliteit bewaard blijft.

Jasmine Princess is een groene thee met een lichtgelige kleur. In de neus komen tonen van verse jasmijnbloesems; de afdronk van geurige bloemen is mild en zoet. In de nacht worden op de thee geurige jasmijnbloesems gelegd zodat ze gedurende de hele nacht kunnen intrekken. In de ochtend worden ze verwijderd. Dit proces wordt keer op keer herhaald totdat het resultaat perfect is.