Ingrediënten

Oreo-koekjescrumble, sorbet van mango, gedroogde ananas, gedroogde appel, Amandelfeuillantines (Jules Destrooper), chocoladesaus (gemaakt van Côte d’Or), appelemulsie, vanillesaus 

Bereiding

Maak bolletjes sorbet en paneer deze in de crumble, zet tot voor gebruik terug in de diepvries. Verkruimel de feuillantines. Dresseer het bord met de ingrediënten, plaats een bolletje sorbet en werk af met de twee sauzen.

Theetip

GINGER & LEMON

Deze Ginger& Lemon is een onderdeel van de Zijden Piramides Collectie. Ze zijn per 15 zakjes prachtig verpakt in doosjes met een afbeelding van een theepot uit onze eigen Chitra Collection. Een detail van deze theepot schittert op de drie dubbele aluminium folie zakjes die ervoor zorgen dat de allerbeste kwaliteit bewaard blijft.

Ginger & Lemon is een natuurlijke cafeïnevrije kruideninfusie die gecombineerd wordt met vers citroengras en gember. Het resultaat is een warme, inspirerende en rustgevende mix. In het kopje is deze Ginger & Lemon lichtgeel met een specifieke geur en smaak van verse citroen, gevolgd door een warme nasmaak van gember.