Sergio Herman & Nick Bril @ The Jane

Sergio Herman en Nick Bril openden op 25 maart 2014 ‘The Jane’ in de kapel van het vroegere militair ziekenhuis in het ‘Groen Kwartier’ in Antwerpen. Met een ‘getatoeëerde’ keuken, speciaal ontworpen kledij en volop aandacht voor kunst en design verrast het duo van het nu gesloten driesterrenrestaurant Oud Sluis telkens opnieuw.

Voor hen moet de gast een complete beleving krijgen, waarbij op het bord ‘waanzinnig’ eten moet liggen, zoals ze het zelf noemen. Maar ook alles erom heen moet de visie en het gevoel van de twee chefs uitstralen. Daarom is alles speciaal voor The Jane gemaakt: van de front desk over de tafelkleden tot de borden en broodmandjes.

In de keuken staat Nick Bril, jarenlang reeds rechterhand van Sergio. Die twee ontwerpen zowel de menu’s als de kaart, waarop enkele klassiekers uit Oud Sluis staan. Naast het restaurant is er ook de Upper Room Bar, met een breed aanbod aan cocktails en speciaalbieren, en ook gerechten van de eigen kaart.

Tijdens de Chef Summit gunnen ze ons een blik achter de schermen van hun keuken. Vuurwerk gegarandeerd!

Registreren voor het evenement kan je via : www.chefsummit.be

www.sergioherman.com

www.thejaneantwerp.com