INGREDIËNTEN

Voor 6 personen

Om de aardbeienmousse te maken:

  • Basismengeling voor panna cotta
  • 6 pompelmoezen
  • 6 sinaasappelen
  • Yuzu-ijs
  • Agastache

Voor de knapperige praliné:

  • 30 g speculaas
  • 50 g praliné
  • 5 g Guérandezout
  • 20 g bladerdeegpannenkoekjes
  • Agastache-olie

Voor de theesiroop:

  • Zware siroop 1/1
  • 1 kaneelstokje
  • 1 steranijs
  • 10 g korianderzaadjes
  • 20 g vruchtenthee

BEREIDING

Schil de citrusvruchten, de schil, slecht gesneden segmenten en de kern bewaren. De kern van de citrusvruchten persen om het sap eruit te halen. De basismengeling voor panna cotta verwarmen en het geheel mixen. Hard laten worden op de borden.

Het water en de suiker laten koken met de kruiden, het vuur uitzetten en de thee toevoegen. Filteren. De slecht gesneden segmenten snijden tot tartaar en ze daarna toevoegen aan de siroop.

De ingrediënten van de praliné mixen.

BORDSCHIKKING

Schikken volgens uw wensen qua volumes.

Wijntip

Côtes de Bergerac Moelleux, Château des Eyssards