Compass Group Belgium ontving de award Top Employer 2018. Het Top Employer Institute erkent wereldwijd bedrijven die hun medewerkers de kans geven zich maximaal te ontplooien, zowel professioneel als persoonlijk.

Compass Group Belgium, de cateringexpert, bestaat uit drie merken: Eurest levert foodservices aan de overheid en aan bedrijven, Scolarest aan scholen en universiteiten en Medirest aan zorgcentra. De nadruk ligt op biologische, seizoensgebonden en ambachtelijke producten van lokale leveranciers.

Vooral bredere hr-beleidsaspecten vielen in de smaak: rekruteringsbeleid, werkplanning, ontvangst van nieuwe werknemers, ontwikkeling van leiderschap, aandacht voor carrièreplanning, verloning en een aangename bedrijfscultuur.

De groep maakt elk jaar een nieuw opleidingsplan dat elke medewerker in de organisatie aanspreekt. Dit bevat o.a. interne en externe opleidingen, online trainingen, traineeships, coachingprogramma’s.

Het bedrijf organiseert ook inspirerende workshops zoals een masterclass vegetarische keuken. Deze stimuleren de creativiteit en het welzijn van de medewerkers. Ze investeren in slimme IT-oplossingen zoals platformen en applicaties en maken zo het leven van werknemers en klanten een stuk eenvoudiger.

www.compass-group.be