Met Click&Rush combineert u eenvoud, kwaliteit en snelheid!

Het platform is ontstaan tijdens Covid-19 met als doel de (kleine) zelfstandigen en zaakvoerders van kmo’s in de Horeca te steunen door zijn diensten aan te bieden tegen aanvaardbare prijzen om de bedrijven in deze sector meer zichtbaarheid te bieden in deze moeilijke tijden.

Een video van professionele kwaliteit in 3 stappen

Het concept is heel eenvoudig: u filmt, Click&Rush monteert de video en u publiceert!

Click&Rush wil helpen bij het digitaliseren van de bedrijven door middel van video’s, van opname tot publicatie, door hun professionele stempel te drukken bij het monteren van de video. 

Het team bestaat uit audiovisuele professionals en ze doen er al het mogelijke aan om de doelstellingen van de Horeca te verwezenlijken: van ontwikkeling van een nieuw productgamma tot het benadrukken van knowhow, voor een betere naamsbekendheid van het bedrijf, of om voor de bedrijven in deze sector een publiek te creëren, te ontwikkelen, uit te breiden en te onderhouden. 

Wij staan u bij van A tot Z

Click&Rush luistert naar uw verwachtingen en noden en garandeert u en uw bedrijf een complete begeleiding.

Van kenner tot beginner in nieuwe technologieën, Click&Rush geeft advies voor het opnemen van de video tot de communicatiekanalen.

Het platform stelt technische informatie ter beschikking over het nodige materiaal voor de opname (uw smartphone volstaat!), van belichting en locatie tot het opnemen van interviews en voice-over.

U heeft ook toegang tot toelichtingsvideo’s over de audiovisuele woordenschat, voorkeursonderwerpen en methodes om u meer op uw gemak te voelen voor de camera.

Naast technisch advies om uw video’s te verbeteren staat Click&Rush de Horecabedrijven ook bij met zijn expertise over communicatiemiddelen. Want naargelang uw activiteit en het doel van uw video krijgen bepaalde platformen de voorkeur. Ook de duur van uw video moet in functie hiervan worden aangepast!

Na het opnemen van uw video houdt Click&Rush zich bezig met de rest: van montage tot het aanpassen van de kleuren, het verbeteren van het geluid en het toevoegen van muziek, ondertitels en uw logo.

Houd contact met uw publiek

We zitten intussen al enkele jaren op de trein van de digitalisering.

Vandaag, nog meer door de gezondheidscrisis, zetten we in op het behouden en voeden van de band tussen de Horeca en zijn publiek.

Digitalisering blijkt dus dé oplossing te zijn om het voortbestaan van de bedrijven in deze sector te garanderen, maar ook om zich aan te passen aan nieuwe dynamieken en de evoluties van de gemeenschap.

Of u nu wilt communiceren op sociale media, op uw website of binnen uw team door te kiezen voor een interne communicatie, video blijkt van nu af aan het voorkeurskanaal om een 2.0-bedrijf te worden.

Inmiddels heeft Google een nieuw algoritme: het verkiest video’s boven foto’s en tekst. Met een video kunt u dus met uw website bovenaan in de zoekresultaten verschijnen. Video’s zijn ook perfect geschikt voor een publiek dat steeds meer haast heeft, dat geen tijd meer heeft om lange artikels te lezen.

De klant is ook op zoek naar humanisering en de video is de ideale manier om het verschil te maken en om uw sympathie, uw stem, uw gezicht en uw verhaal over te brengen, bewijs van authenticiteit!

Waar wacht u nog op? Click & Rush is de oplossing om kwaliteitsvolle content te maken om uw project te promoten, uw online aanwezigheid te vergroten en uw publiek aan te trekken en te stimuleren!

Meer info: www.clickandrush.be

Tekst: EP