— Publireportage —

Een succesvol ontbijt begint met het beste van de Franse knowhow. Het gamma Délifrance Héritage vertegenwoordigt de essentie van de Franse bakkerij met kwaliteitsingrediënten en traditionele technieken. Croissant, chocoladebroodje, rozijnenkoek of appelflap, het gebak van Délifrance heeft alles om te behagen!

Viennoiseries van pure boter van de hoogste kwaliteit voor een intens plezierige smaakervaring. 

Klaar om te bakken viennoiseries 

  • 27235 Chocoladebroodje 75g 21% 
  • 27234 De iconische croissant 70g 24% 
  • 19442 Rozijnenkoek 120g 13,5% 
  • 27945 Appelflap 100g 19,7% 

In mini’s voor nog meer plezier !

  • 27863 Mini croissant 30g 24%
  • 27864 Mini chocoladebroodje 30g 21%
  • 27865 Mini rozijnenkoek 35g 14% 

Waarom kiezen voor het Héritage assortiment?

→ Kwaliteitsvolle en duurzame ingrediënten: rietsuiker, Franse bloem van de Grands Moulins de Paris, natuurlijke fijne boter en vrije uitloop eieren. Délifrance streeft er al jaren naar om de best mogelijke recepten aan te bieden op basis van een vereenvoudigde ingrediëntenlijst. Concreet heeft Délifrance controversiële additieven geschrapt en duurzame ingrediënten toegevoegd aan hun producten om aan de behoeften van de consument te voldoen. 

→ Het respect van de handelingen van de vakman : de toepassingsmethoden worden versterkt door de passie van hun mensen alsook door hun knowhow. Denk aan de lange gisting gecombineerd met een unieke deskundigheid op het gebied van zuurdesem.

→ Een gamma dat al meer dan 10 jaar voortdurend evolueert. Sinds het ontstaan van het Héritage-assortiment werkt Délifrance samen met experts, bakkers en chefs, om nieuwe concepten en recepten te ontwikkelen. Dit omvat samenwerking met de Ecole de Boulangerie et de Pâtisserie de Paris, alsook langdurige partnerschappen met Franse topchefs zoals Michel Roth en Pascal Tepper. Hun creativiteit en bekwaamheid versterken het streven naar smaak en zijn een kwaliteitsmerk voor de producten van Délifrance in een voortdurend streven naar verbetering.

→ Een ruime selectie producten die er ambachtelijk uitzien en een unieke smaak hebben. Het Héritage-assortiment is niet beperkt tot viennoiseries, het omvat ook rustieke broden: tafelbroodjes, pavés, ruitbroodjes en baguettes.

Wilt U Héritage viennoiseries ontdekken,
herontdekken of uitproberen ?

Surf naar www.delifrance.com/be
of stuur een mail naar info@delifrance.be

Délifrance BeNeLux

Avenue Robert Schuman 71
1401 Nijvel
+32 67 89 56 60
info@delifrance.be

De CRC®-keten

Alle Délifrance Héritage broden, chocoladebroodjes en croissants van pure boter worden geproduceerd met granen uit de CRC-keten. Een garantie van 100% Frans graan dat wordt geteeld volgens goede praktijken die gunstig zijn voor de biodiversiteit.