— Publireportage —

Sinds 1954 vormen duurzaamheid, comfort en stijl de gemeenschappelijke waarden voor alle ontwerpen van het merk. Met een Franse knowhow en een ultramodern gevoel voor innovatie aan de basis, blijft LAFUMA MOBILIER trouw aan zijn kenmerkend ‘buis en doek’-concept, waardoor het merk uniek blijft in de wereld van outdoor meubelen.

Reeds gekend voor zijn marktexpertise in Healthcare, Gezondheid & Welzijn, lanceerde het merk in 2018 zijn eerste gamma voor cafés – hotels – restaurants, met eet-, lounge- en bistro-oplossingen voor aantrekkelijke, functionele en gastvrije ruimtes.

Perfect aangepast aan de noden van de eigenaars van de professionele terrassen en hun klanten, het CHR-gamma voldoet aan uiterst strikte voorwaarden. Stapelbaar, compacte of ruime afmetingen, makkelijk te hanteren en te onderhouden voor het personeel, zonder onder te doen aan comfort voor de klanten.

Door in zee te gaan met de ontwerpstudio BIG-GAME en zijn drie jonge ontwerpers heeft LAFUMA MOBILIER een hoogwaardige collectie ontworpen volgens de essentiële lijnen. Arnaud du Mesnil, algemeen directeur van LAFUMA MOBILIER, neemt uit deze samenwerking de herinnering mee aan “een bereikbaar team van ontwerpers die rekening houden met onze industriële beperkingen en waarmee we met veel plezier hebben samengewerkt.”

De techniek bij de ontwerpdienst

De collectie HORIZON bestaat uit armstoelen, stoelen, sofa’s en tafels – zowel lage als hoge – met een krachtige grafische signatuur. LAFUMA Mobilier x BIG-GAME, dat brengt smart design, comfort, stijl en functionaliteit samen.

Een kantelbaar tafelblad met kunstige afwerkingen, een discreet haakje om een handtas aan te hangen, een ring om uw terras veilig te stellen, aanpasbare voetjes of ook nog armstoelen die aan de tafels kunnen hangen om de vloer makkelijker schoon te maken. Al deze details werden uitgewerkt om dagelijkse handelingen te vereenvoudigen met het oog op een functionele, aantrekkelijke en duurzame algemene inrichting.

De HORIZON-stoel werd speciaal bedacht voor kleine ruimtes en oppervlakten, met name in het stadscentrum. Dankzij de minimale afmetingen, kan deze stoel een harmonieuze oplossing bieden bij plaatsgebrek.

Comfortabel en resistent dankzij de zitting van verstevigd Batyline®-doek en de HLE stalen structuur. Licht en met een dwarsbuis aan de achterzijde van de rugleuning kan het personeel er handig mee weg.

Het gamma HELIO-ligstoelen breidt dit jaar uit met een assortiment van doeken om het aanbod van vervangonderdelen te vergroten en zo de levensduur van de producten te verlengen!

Met LAFUMA MOBILIER zet u in op een elegant design, een uitstekende industriële knowhow en duurzaam materiaal, erkend met het EPV-label (Entreprise du Patrimoine Vivant) en het OFG-label (Origine France Garantie).

EPV

De erkenning van de knowhow van LAFUMA MOBILIER bij het gebruik van metalen buizen en gespannen doeken heeft in 2020 een concrete vorm aangenomen door het bekomen van het EPV-label. Dit label is een staatserkenning die in het leven geroepen werd om Franse bedrijven met uitstekende kennis van artisanale en industriële knowhow te onderscheiden.

OFG

Origine France Garantie is het enige transparante en onafhankelijke certificaatlabel. Naast het ontwerp en de productie op de historische site in de Drôme, die 140 mensen tewerkstelt, worden de meeste grondstoffen op minder dan 150 km van het bedrijf gewonnen.