Diversi Foods is totaalleverancier van broodproducten: zowel in bake-off als vers voor retail en foodservice en onder private label.

Ze lanceren nu enkele nieuwe producten.

  • Mueslibrood 500 gram, rijk aan vezels, met appel en abrikoos kadert in een gezonde levensstijl. Rijkelijk belegd en prachtig gedecoreerd. Gezond en evenwichtig eten was nooit zo gemakkelijk.
  • Sandwich meergranen 65 gram is een luchtige sandwich op basis van zonnebloempitten, sesam- en lijnzaad. De decoratie van havervlokken geeft een ambachtelijke uitstraling.
  • Gekleurde hamburgerbroodjes “WK Voetbal” / “Belgian style”, 70 gram in onze drie landskleuren: rood, zwart en geel. Zwart: op basis van plantaardige koolstof. Rood: op basis van paprika. Geel: op basis van curry. Zet uw steun voor onze Rode Duivels in de verf en verras uw klanten met deze verrassende en originele burger buns.
  • Choc & Dip 480 gram is een heerlijk ensemble van een potje ‘Boerinneke’-choco, omringd door zachte briochebroodjes. Het ideale ontbijt of tussendoortje om te delen met vrienden of familie. Om duimen en vingers bij af te likken.

 

www.diversifoods.com