Culinaire mogelijkheden zijn eindeloos

Eindelijk mogen we terug op restaurant. En of we met daar, na vele maanden geduld, reikhalzend naar uitgekeken hebben. Wil je meteen uitpakken met een topper van formaat bij de heropening van jouw zaak? Reserveer dan een plekje voor BelOrta asperges op de menukaart.

De culinaire mogelijkheden zijn eindeloos : uiteraard is er de klassieker op z’n Vlaams, eentje waar menig Belg maar al te graag z’n tanden in zet. Ook voor liefhebbers van een exotische toets zijn de opties ruim voorhanden. Asperges Italian style in een jasje van Parmaham en Parmezaan, asperges op z’n oosters in de wok. Allen verrukkelijk lekker en verbazend plezant!

Inspelen op de EK-gekte? Ook dat kan perfect! Wat dacht je van een (Rode) duivels zomerslaatje met tomaat, asperge en aubergines. Rood, geel (nou ja, wit) & zwart present. Heerlijk voor de mond én het oog!

Lekker lokaal

BelOrta is een coöperatie van, voor en door telers. Hoe verser, hoe beter. Dat is al sinds 1905 het verbazend eenvoudige principe van BelOrta. Intussen telen elke dag meer dan duizend lokale telers de lekkerste groenten en het sappigste fruit. Daarna belanden ze van het veld rechtstreeks op je bord. Kraakvers, vol smaak en verbazend plezant voor iedereen aan tafel.

Onder deze meer dan duizend telers ook meer dan 50 lokale aspergetelers. Zij zorgen elke dag opnieuw met vakkennis, toewijding en uiterste passie voor hun vak voor de allerbeste asperges. Het seizoen loopt nog 2 weken, tot en met 24 juni. Niet twijfelen en uitpakken met die lokale delicatesse dus!

BelOrta asperges bestellen kan via uw vaste leverancier. Voor bijkomende info kan je terecht bij verkoop@belorta.be of (+32)015 565 617.