De vakbeurs Equiphotel vindt van 11 tot 15 november 2018 plaats in Parijs (Porte de Versailles).
Al meer dan 50 jaar ondersteunt Equiphotel de Franse en internationale horecabranche bij het analyseren van trends, het ontdekken van innovaties en de bevordering van zakelijke ontmoetingen. Dit jaar speelt de vakbeurs in op de laatste uitdagingen van de sector, waarbij indoor en outdoor samensmelten en beleving voorop staat, dankzij actuele trends zoals vergroening, cocooning, ,…
Op Equiphotel vindt u een overzicht van de actuele trends voor de horeca in verschillende trendforums, waarbij elke ruimte op twee manieren wordt benut, zowel zakelijk als qua beleving. De aankomende beurseditie staat in het teken van groene therapie, met speciale beursruimtes die deze trend uiteenzetten:

•  STUDIO18, met een ‘zwevende’ kamer door de architect Jean-Philippe Nuel
•  De groene Digital Rooftop, een vegetaal rariteitenkabinet van Christophe Gautrand (landschapsarchitect) en Julie Gauthron (interieurarchitect)
•  Fabrice Knoll (architect) creëert de ‘Cosy Lazy’-kamer met verrassende outdoor elementen

De vakbeurs EquipHotel wordt georganiseerd door Reed Expositions, marktleider in de organisatie van vakbeurzen. Met ruim 105.000 professionals, 1.600 exposanten en 133 vertegenwoordigde landen is de EquipHotel hét toonaangevende vakevenement voor de horecabranche, dat al ruim 50 jaar ondersteunt wordt door partnerorganisaties en de vakpers.
De belangrijkste horeca evenementen die door deze groep worden georganiseerd zijn: EquipHotel Paris, Marocotel by EquipHotel , Parizza, Sandwich & Snack Show, Japan Food Show, Vending Paris. Gezamenlijk verwelkomen ze ruim 2.500 exposanten en meer dan 200.000 vakbezoekers.

www.equiphotel.com