Brood en banketbakkerij heruitgevonden
Kom zelf Europain 2018 ontdekken in februari 2018. Nauw betrokken bij de evoluties in de brood- en banketbakkerij en aanverwante industrie, volgt Europain de laatste evoluties in de handel. Deze nieuwe en dynamische versie wil nog beter dan de voorgaande, de ondernemers uit de sector begeleiden en informeren. Wat ook de omvang van uw onderneming is, kan door een goed bestudeerde segmentatie elke ondernemer de toepassingen ontdekken die aansluiten bij zijn zaak. Europain gaat gedurende 4 dagen door en omvat tal van nieuwe evenementen en inhouden. Lees verder en ontdek nu de grote richtingen.

Nieuwe animaties en nieuwe inhoud
Het Europain Forum gelegen in het centrum van Europain, functioneert gedurende de 4 dagen op grond van uitwisselingen tussen experten en professionele bijdragen op het vlak van specifieke thema’s belangrijk voor de sector.  De uitwisselingen zijn gebaseerd op voordrachten, ronde tafel gesprekken en interviews.

Het Bakers lab organiseert gedurende de 4 dagen continue demonstraties vanuit het ultra moderne atelier en wordt gedragen door de beste scholen en top namen uit de Franse en internationale wereld van de bakkerij.

Het Lab’Intersuc  demonstreert gedurende deze 4 dagen het realiseren van patisserie, het maken van chocolade en het maken van ijsroom. Deze demonstraties gaan door onder leiding van de MOF houders, champions in het realiseren van patisserie.

De Master baker is de challenge voor de beste deelnemers aan de “Coupe Louis Lesaffre” en de Wereldbeker Bakkerij, die individueel streven naar de titel van Master Baker.

De Mondial des Arts Sucrés zet 16 teams opgedeeld in groepen van 3 deelnemers in 2 categoriën onderverdeeld (Hopefuls & Excellence). De deelnemers hebben 6 uur de tijd om hun meesterschap te demonstreren.

Kom  zeker naar Parijs tussen 3 en 6 februari 2018 Paris-Nord Villepinte . Mis  de Europain 2018 niet !

www.europain.com