Ingrediënten

Cheese Cake ready (Philadelphia), Rice Crispy Crunch koekjes (Jules Destrooper), Belgium Waffle Syrup (Maître Jopil), spongecake van kersen, melkchocolade (Côte d’Or), cranberries

Bereiding

Stoof de bessen kort in wat suiker en laat afkoelen. Maak chocolademousse. Meng de Waffle Syrup met sap van de bessen. Dresseer alles op bord.

Wijntip

Domaine du Tariquet, Premières grives, IGP Côtes de Gascogne 2016

Voor deze wijn wordt 100% gros manseng-druif gebruikt. Een van de eerste tekenen van het einde van de herfst is de komst van de eerste lijsters (in het Frans: grives). Een maand nadat de druiven rijp zijn, worden ze geoogst. Delicate, elegante en intens aromatische wijn, mooi helder goudgeel van kleur met een aroma van exotisch fruit met hints van citrus. Krachtige en ronde smaak met een goede balans tussen de frisse zuren en de zachtzoete fruitaroma’s. Geschikt als aperitief én als dessertwijn. Lekker bij foie gras, wit vlees, zeevruchten en blauwschimmelkazen.