Sinds enkele jaren is de ‘Bubble tea’-trend niet meer weg te denken: fris, kleurrijk en origineel, met zijn kenmerkende kleine belletjes, heeft het Taiwanese drankje alles in huis om te bekoren. Met meer dan 1.650 winkels in 20 landen is het merk Gong cha de wereldleider op dit gebied. En het komt naar België.

Een beetje geschiedenis…

Het verhaal van Gong cha begin in 1996, in Taiwan: Wu, de oprichter van het merk, opent er zijn eerste theewinkel. Het merk wordt al snel het gesprek van de dag en verwerft een gedegen reputatie. Elke dag staan de klanten in de rij op de stoep om de lekkere thee te proeven waar iedereen het over heeft. Wu besluit die kans aan te grijpen en perfectioneert zijn recepten om dezelfde kwaliteitsnorm te garanderen… in elke winkel die hij wil openen.
In amper twee jaar tijd groeit Gong cha uit van één kleine winkel tot 250 winkels in heel Azië… en de vraag blijft toenemen! Het is het snelst groeiende theemerk ter wereld en biedt nu kwaliteitsdranken aan in meer dan 1.650 winkels in 20 landen.

In elke winkel vindt u deze voorouderlijke knowhow: een perfect huwelijk tussen de hoeveelheid water en theeblaadjes (los, zonder zakjes of poeder), de juiste temperatuur, de juiste infusietijd, het geheel geserveerd met de beste garnituur.

600 mogelijke combinaties 😋  Bubbels voor een verrassing… en optimaal genot!

Om te beginnen zijn er verschillende soorten dranken: original tea, milk tea, fruit tea, smoothies, koffie, waaraan een topping kan worden toegevoegd: bubbles, melkschuim, kaasschuim enz. Ten slotte kiest de klant de gewenste hoeveelheid suiker en ijs. Kortom, mogelijkheden volop voor iedereen om een thee op maat samen te stellen naar eigen wens!

Binnenkort winkels overal in België

Binnen enkele weken opent de eerste Gong cha zijn deuren in Brussel, op de eerste verdieping van het winkelcentrum DocksMaster franchisenemer Adlane Draou (Mad Vision) is van plan om tegen het einde van het jaar een tiental winkels te openen op het hele grondgebied, te beginnen met Brussel, Genk, Doornik, Charleroi, Gent en Antwerpen.
Naar de komst ervan wordt reikhalzend uitgekeken door theeliefhebbers en nieuwsgierigen die er al lang van dromen om de explosie van smaken van echte Bubble tea te proeven!