Proeven van de mediterrane sfeer

Tijdens Horeca Expo in november in Flanders Expo (Gent) stond bij Gran’Oliva & Gran’Tapas de mediterrane sfeer centraal. Het bleef niet bij kijken alleen: dagelijks bereidden de chefs van Pietercil Foodservice diverse gerechten geïnspireerd door de producten uit het assortiment. Patrick De Gendt (Mastercook van België), Lukas Moonens (3e plaats Prosper Montagné 2018), Bjorn Joosen (Cro-Magnon) en Kristof Walravens (specialist grootkeuken) verrasten de bezoekers met diverse schotels gebaseerd op de producten uit het Gran’Oliva & Gran’Tapas assortiment.

Gebaseerd op de nieuwe trend van ‘clockless eating’ spelen de nieuwe producten van dit gamma zoals hummus curry en tzatziki perfect in op deze trend.

 

Gran’Tapas – tzatziki

 

Gran’Tapas – houmous curry

Producten met een mooie toegevoegde waarde die voor elk moment iets lekkers creëren. Gran’Oliva en Gran’Tapas worden in België geproduceerd en bieden een breed gamma in mediterrane producten van topkwaliteit. Het vers assortiment bestaat uit olijven, tapenades, pesto, dips en antipasti. Onder de merken Gran’Oliva en Gran’Tapas ontmoeten kwaliteit, vakmanschap, traditie en innovatie elkaar. Je proeft er de liefde voor de mediterrane keuken en je vindt er een rijk pallet aan kleuren en smaken in. De mediterrane keuken staat niet voor niets bekend als een van de meest gezonde keukens van de wereld, gebaseerd op eerlijke, natuurlijke producten. En dat proef je in elk product van het assortiment.

In het Pietercil Foodservice assortiment kan je je nu ook laten verrassen door de couscous (Tricolore Pearls, 4 Grain, Pearl en Maroccan Spiced Couscous) onder het merk Al’fez, een merk dat staat voor de Marokkaanse en Libanese keuken), één van de sterkst opkomende keukens die een duidelijke trend aanzetten.

Maar overtuig jezelf. Kom tijdens Horecatel in Marche-en-Famenne naar de beurs op WEX tussen 4 en 7 maart 2018. Ontdek er op de stand van Gran’Oliva en Gran’Tapas alle producten uit het gamma, inspireer je bij de chefs tijdens de dagelijkse demonstraties, proef en ontdek de rijkdom van de mediterrane keuken. Je vindt Pietercil op stand 2 A 13 in hal 2.

 

www.pietercilfoodservice.be

www.grantapas.be

www.granoliva.be