Ingrediënten
Vanillepudding gemaakt van kokosmelk
Pure chocolade (Côte d’or)
Kokosschilfers
Kruimeldeeg
Pompoen
Oreo crumble
Bereiding
Maak een chocoladesaus. Steek de pompoen uit in cilindervormig en pocheer in suikerwater. (Canderel)
Plooi kruimeldeeg rond bakhoorntjes en bak af in de oven. Haal van de vormpjes en laat afkoelen. Vul de hoorntjes met de pudding en dresseer, werk af met de pompoen, saus, crumble en schilfers. Overstrooi met bloemsuiker.
Biertip
LINDEMANS FRAMBOISE
Lindemans Framboise (2,5% alcoholvolume) is het huwelijk tussen een lambiek die een jaar op eikenhouten vat is gerijpt en puur frambozensap. Het uiterlijk van dit uitzonderlijk bier met een donkerroze kleur en een lichtroze schuimlaag, wordt zo mogelijk nog overtroffen door zijn smaak.
Dit heerlijk fruitig aperitief met een heerlijk intense smaak van frambozen en een zure hint in de nasmaak kan je mooi presenteren in een champagneglas. Het fermentatieproces zorgt voor een perfecte balans tussen zoet en zuur. Bij dit bier wordt gewerkt met vers, ongezoet frambozensap en dus geen concentraten.
