Horeca Expo bekroont elk jaar de meest innovatieve producten of diensten die vernieuwend zijn binnen de sector of een oplossing kunnen bieden in vele horecazaken. Een professionele vakjury selecteert de winnaars van deze Innovation Awards binnen 6 categorieën.
De jury bestaat uit: Katia Belloy (Horeca Vlaanderen), Caroline Blyaert (Snacklblad), Tom D’Halluin (Professional Media Group), Piet Desmyter (Evolution Media Group), Ruben de Ville (Horeca Magazine), Carolien Plevier (Touch Activation Marketing), Marina Stoop (Foodprint), Geert Van Lierde (Bierpassie Magazine) en Marc Waelbers (Foodproof).
Hieronder vindt u de shortlist van innovaties die in aanmerking komen voor een Innovation Award.
De winnaars worden op zondag 18 november tijdens de openingsreceptie op Horeca Expo bekend gemaakt.

 

CATEGORIE BEVERAGES

  • Sportzot
  • Brussels Kvas
  • Duvel on tap
  • Easy mixers
  • Lambiek Beer Box
  • Contract distilling

 

CATEGORIE FOOD

  • Funky Chunks
  • Hippeas
  • Bloemkoolrijst
  • Tartaat
  • KUU-tube
  • FrituuroliePUUR
  • Vici Sea Noodles

 

CATEGORIE INTERIOR & DESIGN

  • Duraframe
  • Design Parasol Geisha
  • The Automated MAX Cantilever
  • POB terrasverwarming

 

CATEGORIE SERVICES, TECHNOLOGY & EQUIPMENT

  • Vector Multi Cook Ovens
  • Book’u – People Management System
  • Hospitality Guest App
  • Deliverect
  • Hotelspeaker / Restospeaker
  • Ice-gun
  • Restaurant 2 Restaurant
  • Bottle Tender
  • Valor Biovent

 

CATEGORIE SUSTAINABILITY

  • Bloemkoolrijst
  • Vici Sea Noodles
  • POB terrasverwarming
  • de compagnie

 

www.horecaexpo.be