I Love Horeca
…een beetje… veel… gepassioneerd…gek veel!

I Love Horeca, “ik hou van Horeca, ik hou van mijn vak”. Horeca, dat is de liefde voor het product, veel knowhow en de prettige bezetenheid van zich steeds te vernieuwen en zich aan te passen aan de nieuwe smaken en aan de nieuwe trends. De beroepen van de Horeca hebben al deze punten gemeen: het delen van passie, gezelligheid en gastvrijheid in alle eenvoud.

I Love Horeca kadert binnen deze trend en deze waarden: professionele en gepassioneerde exposanten ontmoeten en contacten met hen uitwisselen. Het aanbod aan exposanten op I Love Horeca is gediversifieerd en onderverdeeld in thematische zones, met telkens evenementen en activiteiten voor de doelgroepen en professionals.

Tot slot is I Love Horeca ook en vooral een middel om de Horecaberoepen en hun imago dankzij de organisatie te verdedigen bij het grote publiek. In de kantlijn van de beurs worden sensibiliserings- en imagoactiviteiten georganiseerd om deze sector te ondersteunen, die een van de grootste werkgevers van het land blijft. Als u dus van Horeca houdt, of het nu een beetje is, veel, gepassioneerd of om gek van te worden, spreken we af op 2-3-4 oktober aanstaande in Tour & Taxis.

Registreer hier