De Belgisch roomijsfabrikant Just Ice, opgericht in 2011, lanceert ambachtelijk roomijs zonder toegevoegde suikers, maar met zoetstoffen uit stevia. Just Ice is een nieuwkomer op de Belgische roomijsmarkt, die zich onderscheidt door unieke ijsconcepten zoals lactosevrij roomijs, roomijs op basis van Filliers jenever en sorbet op basis van fruitbieren van Lindemans. Voortaan dus ook met ‘Ice Crime’ zonder toegevoegde suikers. Van dit roomijs kunnen ook diabetici genieten. De energetische waarde ligt 40% lager dan bij traditioneel roomijs met suikers. Peter De Jaeger en Tifanny Christiaens, het koppel achter Just Ice, zijn er daarenboven in geslaagd het niet altijd op prijs gestelde bittertje dat alternatieve zeoetstoffen wel hebben, volledig weg te werken. In de reeks Ice Crime zijn er vier smaken.

 

www.just-ice.bewww.icecrime.be

 

Schermafbeelding 2013-05-15 om 09.57.41 moke_up_LINDEMANS_Pecheresse Schermafbeelding 2013-05-15 om 09.57.36