De Groep Golden Palace Casino & Sports is de marktleider in België met meer dan 45 speelzalen over het hele land. Als eerste 100% Belgische groep en als 100% legale aanbieder breidde de groep zijn aanbod uit met een website waar zijn klanten toegang hebben tot casinospelen en sportwedden.
De ontvangst in zijn speelzalen draagt het imago van de Groep uit: warm, hartelijk en gericht op het comfort van het klienteel, om een maximum aan plezier te garanderen.
In het kader van zijn uitbreiding diept de Groep zijn activiteiten in Frankrijk uit met de uitbating van het Casino van Boulogne-Sur-Mer. Met het doel een solide, betrouwbare en dynamische ploeg samen te stellen en om de culinaire activiteiten van het Casino te ontwikkelen, zoeken we momenteel een:
Keukenchef (m/v/x)
Positie binnen het bedrijf:
Als Keukenchef organiseert en beheart u de activiteiten van de keuken van het Casino.
U neemt de verantwoordelijkheid over de reglementaire, technische en menselijke dimensies van uw activiteit, met als objectief het voorschotelen aan de klanten van een aanbod van hoge kwaliteit.
Verantwoordelijkheden:
  • Strategische lijnen van het restaurant
    • In samenwerking met de F&B- verantwoordelijke van het etablissement definieert u het culinaire aanbod van het casino, en werkt u dit uit, in een geest van typisch Belgische bistronomie.
    • U creëert en ontwikkelt de kaart in functie van de vaste en seizoensgebonden noden.
    • U berekent de nodige verhoudingen en ziet toe op de toepassing ervan.
  • Ploegbeheer
  • In samenwerking met de directive van het casino voert u de HR-politiek van het casino uit.
  • U ziet toe op de toepassing van het opleidingsplan van het personeel, met name wat betreft de normen en reglementeringen gelinkt aan hygiene en kwaliteit.
  • Operationeel beheer van het casinorestaurant
  • U verzekert het dagelijkse functioneren van de keuken.
  • U waakt over het permanente respect van de reglementeringen die van toepassing zijn.
  • U waakt over het respect voor alle normen van veiligheid en hygiene.
  • U waakt over het onderhoud van de instrumenten, materialmen en installaties, en identifieert de noden van vernieuwing of herstelling.
  • Stock- en leveranciersbeheer
  • U bereidt de bestellingen en leveringen voor, geeft ze door, en controleert ze.
  • U selecteert leveranciers en onderhandelt de tarieven
Uw profiel:
  • U hebt ervaring met en kennis van de producten en bereidingen van toepassing in een Belgische kwaliteitskeuken.
  • U beschikt over een eerste ervaring van minstens 3 jaar aan het roer van een restaurant in de functie van chef of sous-chef.
  • U bent stressbestendig.
  • U bent dynamisch en enthousiast, en zit vol ideeën om het imago van uw keuken een positieve evolutie te geven, rekening houdende met de reglementeringen die van toepassing zijn.
  • U houdt er van om een ploeg te leiden en bent assertief.
  • U woont in een straal van 50 km rond Boulogne-sur-Mer, of u bent bereid zich daar te vestigen.
  • U bent de Franse taal perfect meester.
Wij bieden u:
  • Een hartstochtelijke en gevarieerde uitdaging in een jonge en dynamische omgeving.
  • De kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van een belangrijke speler in de locale economie.
  • Een voltijds contract van onbepaalde duur.
  • Een aantrekkelijk loonpakket (conform aan de Franse wetgeving).
Als u zou willen solliciteren voor deze functie, dan kan u uw kandidatuur (CV en motivatiebrief) via de rubriek “Jobs” op onze website www.goldenpalace.be.