Handgemaakte pizzabodems 100% made in Italy

Pizza, iedereen kent het, iedereen eet het graag, dus waarom plaats je deze heerlijke lekkernij niet op de menukaart om ervan te genieten in je bar of restaurant?
Vaak is het gewoon moeilijk om een gekwalificeerde en bekwame pizzaïolote vinden die in eerste instantie weet hoe hij het deeg moet kneden en dan ook nog weet hoe hij een pizza moet beleggen. En hier komen we dan bij het belang van de pizzabodems.
Wat is nu eigenlijk precies een pizzabodem? Dat is de revolutie van het vak. Een eenvoudige en goedkope manier om pizza op de kaart te zetten zonder een pizzaïoloin dienst te nemen.
De pizzabodem is een deeg dat al gerezen en uitgerold is, in de vorm van een witte schijf, klaar om te beleggen. Je moet alleen nog de afwerking doen met kwalitatieve ingrediënten en de pizza bakken in een vuurvaste oven.
Het succes van de pizzabodem is niet verbazingwekkend als je bedenkt hoe handig het is, vooral in kleinere openbare instellingen die het zich niet kunnen permitteren om veel te investeren in toestellen en arbeidskrachten.

 Maar daarbij houden de voordelen niet op:

  •  Je bespaart tijd, je moet het deeg niet uitrollen of ontdooien, de bodem is al klaar om belegd te worden.
  • Geen nood aan toestellen (kneedmachine, speciale oven, rijskasten enz.)
  • Geen afval: je vermijdt afval en restdeeg, want elke schijf is een pizza die klaar is om belegd en gebakken te worden, geschikt voor elke ruimte.
  • Quelli della Pizza is het enige Italiaanse bedrijf dat een dergelijk gevarieerd gamma kan bieden van pizzabodems met verschillende degen.
  • Alle bodems zijn vers gemaakt in Italië, verpakt onder gemodificeerde atmosfeer, artisanaal bereid met lang rijzen (24 u) en een moederdeeg.
  • De bodems zijn geen diepvriesproducten, maar ze kunnen in de koelkast bewaard worden (+4°C), ongeveer 30/45 dagen houdbaar.

Door middel van het e-commerce platform kan je de producten online bestellen en kiezen uit verschillende degustatiekits met de verschillende typologieën van bodems, voor iedereen die het voelt kriebelen om ze eens uit te proberen.

Om meer te weten te komen over het aanbod en de service kan je terecht op onze website www.quellidellapizza.fr