Ingrediënten

Chocolade (Côte d’Or)

Pistachenoten

Assortiment “New York” (Davigel)

Vanillesaus met basilicum

In suiker gestoofde cranberries

Oreo crumble

 

Bereiding

Maak een chocolademousse van Côte d’Or en laat opstijven. Vul de bodem van een glaasje met de crumble, spuit hierop de mousse, oversaus met de groene vanille en werk af met de cranberries. Geef de kleine zoetigheden eventueel een persoonlijke touch.

 

Drankentip

AQUA SAN BENEDETTO BRUIS/PETILLANT

San Benedetto water mag een mooi, gezond en verfrissend  geschenk van de natuur genoemd worden. Het bedrijf bestaat al sinds 1956 en is intussen een absolute referentie geworden. De nieuwe productlijn van Prestige San Benedetto zorgt voor een specifiek gamma speciaal gericht op horeca en catering, en dit met aandacht voor de nodige stijlvolle details want het oog wil ook wat. In 2012 kreeg het water met ook een bruisende variant een Superior Taste Award (drie sterren van het Taste and Quality Institute, zeg maar de Michelinsterren onder waters).