Ingrediënten

Ambachtelijke kroketje scampi-basilicum (Gastronello)

paddenstoelen gemengd

gegrilde preitonnetjes

jonge ui, kort gegrild

Pequillo peper tapenade (Gran’Tapas)

Basilicum chips

Olijfolie (Valderrama)

 

Bereiding

Frituur de kroketjes. Verwarm de groenten, kruid af. Bak de paddenstoelen kort in olie. Trek een streep tapenade over een bord en dresseer de groenten, paddenstoelen en chips, samen met de kroketjes.

 

Drankentip

SAN BENEDETTO GINGER SPRITZ 

Deze niet-alcoholische aperitief wordt gekenmerkt door een aangename bittere smaak en een intense geur van kruidige tonen. De spritz gaat goed samen met prosecco, maar is ook zonder een perfect alternatief voor wie het na de feestperiode alcoholvrij wil houden.

Geserveerd met ijs, citroenschil of een appelsienschijfje een ideaal drankje voor een aperitief thuis met vrienden of voor een happy hour aan de bar: het is niet omdat er geen alcohol in zit dat het niet lekker zou kunnen zijn…