In deze zware Covid-19-crisis behoort u als restauranthouder tot een van de zwaarst getroffen sectoren. Gelukkig is er nu een oplossing voor u!

Met ‘Life in Belgium’ kunt u uw menu’s en gerechten in een paar klikken aanbieden. De Belgische app die beschikbaar is op Apple en Android is ongetwijfeld de meest complete op de markt en vooral, zonder commissieloon (u hoeft uw omzet dus niet meer te delen met de gebruikelijke onlinebestelplatforms!).

Unieke oplossingen in België

Naast dit belangrijke financiële voordeel omvat de app ook:

  • Een revolutionaire Covid-19-oplossing voor uw heropening, van het reserveringssysteem op tafelplan (uniek in de wereld) tot de QR-code op uw tafels die verwijst naar uw menu, tot het geïntegreerde Covid-19-klantenregistratiesysteem op QR-code, waarvan de gegevens worden geregistreerd op een beveiligde AWS-server en in een paar klikken naar de overheid worden verzonden om u het leven te vergemakkelijken.
  • Een showcase voor uw restaurant via een virtueel bezoek, video en foto’s.
  • Een loyaliteitsoplossing waarmee u uw klanten op hun smartphone gratis kunt herinneren aan uw nieuwe menu’s en cateringaanbiedingen voor Kerstmis.
  • Dat alles aangestuurd via een app op uw smartphone of tablet. Alles wordt gemakkelijker voor u, zodat u zich kunt concentreren op het belangrijkste, uw keuken.

En dat is slechts een glimp van alle functionaliteiten van deze oplossing die uw restaurant digitaliseert om het rendabeler, zichtbaarder te maken en uw klanten een nieuwe ervaring te bieden.

Voorwaarden

Het beste nieuws is nog de kostprijs van deze oplossing: amper € 19 per maand! Met een verbintenis voor slechts 3 maanden.

Het kom van bij ons, het is Belgisch, het swingt en het is slim!

Je zult me zeggen: oké het is Belgisch, oké het is slim maar waarom swingt het?

Kijk naar de video’s hieronder en je zult zien wat ik bedoel 😉

Tekst: PVW

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven met nieuws uit de horecasector, gratis toegang krijgen tot tal van beurzen en elke maand gratis de online versie van het magazine ontvangen?
Schrijf je dan hieronder in: