Ingrediënten

Meringue:

  • 500 g eiwit
  • 250 g suiker
  • Voldoende hop

Sorbet:

  • 250 ml mandarijnsap
  • 200 g suiker
  • 450 g glucose
  • Het sap van 1 citroen

Cacaotuile:

  • 100 g melk
  • 200 g suiker 
  • 1 ei
  • 20 g cacao
  • 100 g boter

bereiding

Meringue:
Het eiwit en de suiker op de Franse wijze opkloppen met de hop. Uitspreiden en laten stoomkoken op 70°C gedurende 6 minuten.

Sorbet: 
Het sap laten koken met de suiker.
6 uur laten rusten en daarna centrifugeren.

Mandarijnmarmelade:
4 mandarijntjes tot op het vruchtvlees schillen en de segmenten doormidden snijden. 
40 g suiker en 2 g gele pectine toevoegen. 10 minuten zeer zachtjes laten koken. Opzij zetten.

Cacaotuile:
Alle ingrediënten mengen. Fijn uitspreiden op een silpat en 4 minuten laten bakken op 170°C.

De borden opmaken.