In Brussel creëert Christophe Hardiquest** “Le Bon Bistro”

Al geruime tijd, en des te meer tijdens de lockdown, dacht de chef van “Bon Bon” na over een keuken die gewijd is aan het terroir, de gerechten van weleer in combinatie met de huidige technieken en zijn hedendaagse creativiteit. Deze reflectie, die hij in de zomer van 2017 in de praktijk bracht toen hij het voormalige restaurant “Chez Marie” betrok, hervat hij nu weer in zijn elegante huis aan de Tervurenlaan.

Als gevolg daarvan is het huis “Bon Bon” nu gastheer van “Le Bon Bistro” waar Adrien Cunnas, al acht jaar de secondant van Christophe Hardiquest, de lakens uitdeelt. Het principe? Hij hakt de week in twee, en biedt twee verschillende restaurants aan op dezelfde locatie: van zondag tot dinsdag gaat u in de “Bon Bistro” zitten om van bistronomische gerechten te genieten, en van woensdag tot zaterdag vindt u aan de tafel van “Bon Bon” de prestigieuze knowhow van de meester van de locatie.

Le Bon Bistro … helemaal in het teken van kennisoverdracht, delen en empathie!

JR

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven met nieuws uit de horecasector, gratis toegang krijgen tot tal van beurzen en elke maand gratis de online versie van het magazine ontvangen?
Schrijf je dan hieronder in: