Neem deel aan Sigep & AB Tech Expo

21-25 JANUARI 2023 – TENTOONSTELLINGSPARK VAN RIMINI (ITALIË)

SIGEP is het niet te missen evenement om de laatste nieuwigheden, innovaties en trends in de foodservicesector voor dessert en koffie te ontdekken: grondstoffen en ingrediënten, machines en apparatuur, verpakkingen en diensten.

Een unieke afspraak om bedrijven en professionals te ontmoeten, om scenario’s voor de sector te bespreken, maar ook een gelegenheid om zaken te doen, te netwerken, professioneel bij te praten en te delen.

De 44e editie van SIGEP, de Dolce World Expo, wordt gelijktijdig gehouden met AB Tech Expo, de internationale beurs voor technologie voor brood- en banketbakkerij en confiserie.

Ab Tech Expo is een internationaal evenement dat alle processen van de toeleveringsketen impliceert, van de opslag van producten tot de bereiding van recepten, van het deeg tot de vervaardiging (verdelen, vormen, snijden), tot rijzen, koken, koelen, snijden en de eindverpakking, uiteraard inclusief alle diensten die betrekking hebben op de kwaliteit van het proces.

In de 28 hallen van het tentoonstellingspark zullen bedrijven aanwezig zijn zoals Carpigiani, Gruppo Optima, Babbi, Lavazza, Valrhona, Polin Group, Tagliavini, Eurovo, Lantmännen Unibake en vele andere.

Alle nieuwe trends zijn te vinden op Sigep en AB Tech Expo.
Daar vindt u de juiste producten voor uw zaak!