Het nieuwe SkyLine gamma van Electrolux biedt een compleet nieuw gamma combisteamers en snelkoelers, met als één van de grootste troeven dat de oven en snelkoeler met elkaar in verbinding kunnen staan dankzij de SkyDuo-toepassing.

 

Vier belangrijke elementen springen hierbij in het oog:

  • Made for you (gemakkelijker, gezonder en veiliger)
  • Made for business (u realiseert met deze toestellen een duidelijke besparing)
  • Made for performance (grensverleggende efficiëntie)
  • Made for non-stop operations (strikte controle over uw zaak)

SkyLine Ovens en Blastchillers: de Cook&Chill oplossing voor ultieme resultaten

De kracht van alles-in-één. Verander uw manier van werken en stap mee in een nieuwe kijk op koken met de perfecte geïntegreerde alles-in-één Electrolux oplossingen. Het nieuwe Electrolux Cook&Chill systeem zorgt voor een revolutie in uw bereidingsprocessen door ze eenvoudiger, moeitelozer en winstgevender te maken. 

SkyLine PremiumS Ovens: een nieuwe kijk op uitmuntend koken

U vraagt als klant om absoluut de beste bereidingsresultaten te verkrijgen en de kosten te verlagen. Dit met de zekerheid dat uw oven u niet in de steek laat in het midden van een drukke service. Het moet een gebruiksvriendelijke oven zijn, die door iedereen in het team kan gebruikt worden zonder training, en het werk in uw keuken vlotter en efficiënter maakt. Electrolux heeft een combi-oplossing ontwikkeld: de perfecte combinatie van intelligente technologie en een op de mens afgestemd ontwerp. Voor uitstekende prestaties en gericht op wat u nodig heeft. De SkyLine PremiumS combi-oven heeft talrijke baanbrekende functies die verandering zullen brengen in uw kookstijl. De bedrijfskosten van deze oven zijn de laagste op de markt en hij is de beste in zijn klasse wat betreft ergonomie en gebruiksvriendelijkheid.

SkyLine ChillS Blastchillers: een nieuwe kijk op uitmuntend koelen

U zoekt een manier om komaf te maken met voedselverspilling en tijdverlies. U wil graag grotere hoeveelheden voeding kunnen bereiden op uw rustige momenten zodat u tijdens de service sneller en eenvoudiger kunt werken zonder toegevingen op kwaliteit van de bereidingen te doen. .Als antwoord op deze vraagt ontwierp Electrolux een Blastchiller die in een recordtempo kan koelen. U bespaart geld op food cost door het voorbereiden van grote hoeveelheden voeding en kunt deze bereidingen bovendien ook langer bewaren. De nieuwe Electrolux SkyLine ChillS is de perfecte combinatie van slimme technologie en doordacht design. De unieke, geavanceerde connectiviteit zet u op weg om uw workflow en werktijd te optimaliseren.

www.professional.electrolux.be