Bespaar uren per week door de handige all-in-one oplossing van Onlinewerkrooster. Het package omvat vier onderdelen: personeelsplanning, automatische Dimona’s, tijdsregistratie via een prikklok en export naar uw sociaal secretariaat.

Personeelsplanning en verwerking: hierin vindt u het planningsvoorstel, het interactief systeem om personeel op de hoogte te brengen wanneer er andere werktijden zijn, open werktijden die worden verstuurd naar het personeel dat ervoor in aanmerking komt en voorts ook nog Dimona-integratie waardoor goedgekeurde werktijden worden gesynchroniseerd met Dimona en waarbij wijzigingen of annulaties kunnen worden doorgegeven.

Automatische Dimona’s en contracten: verstuur je Dimona’s en maak je contracten via je planning. Corrigeer Dimona’s automatisch op basis van de prikklok.

Hardwareloze prikklok: een prikklok zonder aankoop van dure hardware om de tijdsregistraties direct t.o.v. de planning te controleren.

Export naar uw sociaal secretariaat: geef de gewerkte tijden en vakanties, op het eind van de maand, door met één druk op de knop. Uw planning wordt gekoppeld met uw sociaal secretariaat. Gedaan dus met overtypen van prestaties op het eind van de maand en zo beschikt u steeds over accurate data.

 

 

Nick Geys van Onlinewerkrooster haalt tot slot nog een ander sterk punt aan van het systeem: “Een klant die het systeem testte, wat iedereen kan gedurende dertig dagen en met onze normale 24/7 support, tekende definitief na één week getest te hebben omdat hij zo tevreden was over onze support. En ook niet onbelangrijk is dat het systeem niet alleen tijdbesparend en geld bespaart, maar tevens geen zware uitgaven meebrengt. Men kan al starten aan slechts 35 euro per maand.”

www.onlinewerkrooster.be