Wie er al eens is geweest weet het: BBB Maastricht is geen gewone horecavakbeurs. “Wij willen bijdragen aan het succes van de horeca”, vertelt eventmanager Erik Stroink. “Dat is waarom we onze bezoekers ook dit jaar weer onderdompelen in de laatste trends, de nieuwste kooktechnieken en de meest bijzondere producten. We willen ze inspireren om zichzelf continu te blijven verbeteren.”

Net als vorig jaar wordt er ook in de editie van 2017, de 63ste alweer, gewerkt met 4 werelden: Beverage Beach, Food Forest, Variety Valley en Folie Culinaire. In elke wereld vinden bezoekers de meest bijzondere producten en kunnen ze inspirerende en leerzame sessies bijwonen.

Voor toeleveranciers van de horeca zijn er uitgebreide mogelijkheden om aan de beurs deel te nemen. Ze kunnen exposeren in de wereld die het best past bij hun aanbod en doelgroep. Alle partijen die er toe doen zijn vertegenwoordigd bij BBB Maastricht. Vorig jaar beoordeelden bezoekers het event met een 8,2!

BBB Maastricht vindt plaats op 9, 10 en 11 oktober in MECC Maastricht. Meer info over exposeren of bezoek? Kijk op www.bbbmaastricht.nl.

_MG_1344