Ingrediënten

  • Oreo crumble
  • Sterke koffie (Lavazza)
  • Gelatineblad
  • Melk
  • Stevia (Canderel)
  • Eendenlevermousse
  • Kerstomaatjes in karamelsaus
  • Kletskoppen 
  • Gepofte quinoa

Bereiding

De gelatine weken en mengen met warme koffie, melk en stevia canderel. Hierin de crumble mengen, in vormpjes scheppen en laten opstijven in koelkast. Uit de vorm halen en schikken op bord. Hierop de kletskoppen leggen, een bolletje eendenlever op de koekjes scheppen en afwerken met de karameltomaatjes en gepofte quinoa.

Wijntip

LE MOULIN ROSE DE MALESCASSE 2014 – AOC HAUT-MÉDOC

Een mooi uitgebalanceerd jaar, tussen rijkdom, concentratie en frisheid. Gemaakt met 44% Merlot, 48% Cabernet Sauvignon en 8% Petit Verdot. De gisting vindt gedeeltelijk in vaten plaats, waarvan 30% nieuw hout. Met zijn paarse granaatkleur verleidt deze wijn onmiddellijk met zijn openhartige, expressieve neus en een aangename complexiteit. Elegant en rechtlijnig van smaak, met een volle, rijpe afwerking. Om te drinken met ribstuk, rosbief en andere stevige vleeswaren.