Venuez 2018 was weer aanwezig gedurende drie dagen met zijn Modern Hospitality Show in het Antwerpse Spoor Noord. De nieuwste trends en inspiratie voor hospitalitylovers en ambassadors waren er opnieuw verzameld op één plek. Venuez inspireerde de horeca inderdaad ook nu weer, tijdens haar achtste editie, met Europese en wereldwijde tendensen. Zowel gevestigde waarden als opkomende merken stelden er hun nieuwste creaties en producten voor.

Doorbreek de dagelijkse monotonie

De klant wil meer en meer verrast worden, ontdekken en genieten van pure smaken en pure ingrediënten. Producten met een verhaal en gerechten waar mensen achter staan: pure passie. Alles draait rond mensen: vanaf de kweker of producent, via de chef en zijn creatieve invulling, naar de klant. En de uiteindelijke beloning: klanttevredenheid en een goede score op de sociale media.

Venuez is een uitwisselingsplatform voor de sector waar ervaringen uitgewisseld worden en waar over de grenzen heen nieuwe ideeën ontstaan. Het gaat in de horeca om meer dan het vinden van een goede locatie of de passende inrichting; horeca draait om concepten die zinvol moeten zijn, die als concept een homogeen geheel moeten vormen en daarenboven moeten verschillen van andere concepten. Dat unieke vind je op Venuez en ook in de diverse gedrukte uitgaven van Venuez. Deze beurs zette de horeca-ondernemers alweer aan hun eigen persoonlijke touch aan hun zaak te geven, én je door te zetten, met passie.

 

 

www.venuez.be