Trendy visburgers voor een moderne levensstijl

Onder de benaming Pieters Gourmet Burgers heeft Marine Harvest Pieters een aantal nieuwe visburgers opgenomen in het Pieters Foodservice assortiment. Deze trendy visburgers beantwoorden volledig aan de verwachtingen van de hedendaagse consument. Er is een duidelijke evolutie naar een gezonde culinaire beleving, die past in onze moderne levensstijl. In de trend van ‘fast casual dining’ wordt de traditionele ‘fastfood burger’ vervangen door de betere ‘gourmet burger’ van superieure kwaliteit, geserveerd in een gezellig en hip interieur.

Een burger op maat

Het recept voor de perfecte burger draagt jouw signatuur: kies een knapperig broodje, kies je burger, voeg een krokant slaatje of groenten toe, verrijk met verse kruiden en werk af met saus. Speel in op de ‘pick & choose trend’.
Varieer met visburgers van de beste kwaliteit: stevig of licht, natuur of gepaneerd. Enkel de beste ingrediënten worden in de visburgers verwerkt: Atlantische zalm, IJslandse kabeljauw, Noord-Atlantische witvis, gerookte zalm… hoogkwalitatieve vis met zorg gevangen en gekweekt.

Vis, een verantwoorde keuze

Pieters Foodservice staat voor gezonde, smakelijke en voedzame vis, verantwoord en efficiënt geproduceerd. Hoewel onze planeet voor 70% uit zeeën en oceanen bestaat, komt slechts 2% van ons voedsel uit het water. De gunstige ecologische voetafdruk, de veelzijdigheid en de uitstekende nutritionele waarde van vis: alle redenen om vaker vis op het menu te zetten.
Deze visburgers maken deel uit van het Pieters Foodservice assortiment gecertificeerde producten.

 

www.pieters.be