Prem Hospitality sluit development agreement met Intercontinental Hotels Group voor de opening van 10 nieuwe hotels in de Benelux en Duitsland

PREM Hospitality, met hoofdzetel voor Continentaal Europa in België (Drongen), heeft een Multiple Development Agreement (MDA) getekend met InterContinental Hotels Group (IHG). Dankzij deze overeenkomst zal PREM Hospitality als preferred partner van IHG nieuwe hotels kunnen openen in België, Nederland en Duitsland onder één van de IHG brands. De eerste vestiging wordt het Holiday Inn Express in Antwerpen City-Centre, dat in 2021 de deuren zal openen. PREM Hospitality exploiteert momenteel al 14 hotels in de Benelux, en kan dankzij deze deal nog eens 1000 kamers aan haar portfolio toevoegen onder de IHG vlag, goed voor een verdubbeling voor PREM Hospitality Continental Europe.

Ook voet aan grond op Duitse markt

Bouke Koppert, Chief Operating Officer PREM Group Continental Europe: “IHG is al geruime tijd een geprivilegieerde partner van PREM Hospitality. Momenteel beheert PREM Hospitality al 3 hotels van IHG in België: het Holiday Inn Brussels Schuman, het Holiday Inn Express Mechelen en Hotel Indigo Antwerp-City Centre. Het succes van deze 3 hotels ligt ongetwijfeld aan de basis van deze nieuwe development overeenkomst. IHG staat bekend als een van de meest vooraanstaande hotelbedrijven ter wereld, en we zijn dan ook verheugd dat IHG deze MDA met ons heft gesloten. Dankzij dit samenwerkingsakkoord zal PREM Hospitality met meer hotels onder de IHG brand haar aanwezigheid in de Benelux verder kunnen uitbreiden. Voor het eerst zullen we ook voet aan de grond krijgen in de Duitse markt. Op het Europese continent wil PREM Hospitality verder uitbreiden in België, Nederland en Duitsland. Deze landen zijn ideaal voor de uitbreiding van onze groep met vestigingen voor lang en kort verblijf in continentaal Europa.”

Info: www.premgroup.com