Eendenborst, geglaceerde raap met kurkuma en honing, wortelen, kruidige jus
Ingrediënten 2 eendenborsten 500 g rapen Kurkuma Boter Honing 4 wortelen Bruine fond Rode wijn...
Lees verderIngrediënten 2 eendenborsten 500 g rapen Kurkuma Boter Honing 4 wortelen Bruine fond Rode wijn...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 12 sint-jakobsnoten 1 knolselder Lavas Fumet van Sint-Jakobsnoten 4...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 12 asperges 300 g kalfsfilet 1 fijngehakte sjalot Platte peterselie...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 1.Chocolademousse 100 g bittere chocolade 200 g opklopbare room 2...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 6 grote kiwi’s 1 mango 1 snuifje gemalen kardemom Sap van 1 citroen 1...
Lees verderIngrediënten 600 g lamsrumsteak 50 g boter 30 verse rozemarijn 200 cl rode wijn 100 cl porto 30 g...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 4 middelgrote zeebaarsfilets (+/-350-400 g) gekuist en ontgraat 1 kg...
Lees verderIngrediënten voor 4 personen 4 reuze gamba’s (200g) 100 g wortelen 100 g knolselder 1 rode paprika...
Lees verder