Goed nieuws voor de restaurants die de takeaway inzetten: Uber Eats breidt uit in België.

Na een succesvolle introductie in onder andere Antwerpen, Gent en Leuven heeft de applicatie vanaf 25 juni 2020 Oostende als nieuwe bestemming uitgekozen.

De keuze voor deze Koningin der badsteden is gebaseerd op data die laten zien dat er rond Oostende veel interesse is in de bezorg-app.

Uber Eats werkt in Oostende samen met verschillende partners. Onder andere McDonald’s, Pizza Hut en Paul hebben zich al aangesloten bij de app., maar ook lokale restaurants zoals Bliny, Bistro Pepe’s, Mamacita, Entre Terre et Mer en Ohana.

Kamilla Lambotte, General Manager Uber Eats België: “Met de introductie van Uber Eats in Oostende willen we het restaurantgevoel bij de mensen thuis brengen.  We hebben de vraag naar maaltijdbezorging in deze stad zien toenemen en we kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants ».

Covid-19 : Uber Eats kan nu contactloos bezorgen. 

Lanceringsactie

Als lanceringsactie krijgen nieuwe gebruikers die voor tenminste 20 euro aan eten bestellen, met de kortingscode HEYOOSTENDE 15 euro korting op de eerste bestelling. De code is geldig tot 31 juli 2020.


Restaurants en koeriers die graag met de Uber Eats – app willen werken kunnen zich via onderstaande links registreren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven met nieuws uit de horecasector, gratis toegang krijgen tot tal van beurzen en elke maand gratis de online versie van het magazine ontvangen?
Schrijf je dan hieronder in: