Un moment de fraicheur

Ingrediënten 
4 cl bruine rum Trois Rivières
1,5 cl hazelnotenlikeur Giffard
3 cl Shrub framboos* “Van het huis”
2 cl vers limoensap
1 cl vanillesiroop Giffard
4 verse frambozen

Bereid met de shaker

Glas
Durobor Chic

Versiering
Zandkoekje van hazelnoten**,
2 frambozen, 2 muntkoppen,
gemalen hazelnoten

* Recept Shrub:
250 ml frambozen, 250 ml suiker,
250 ml witte balsamico azijn.
Laat een week macereren.

** Recept zandkoekje van hazelnoten:
150 g suiker, 125 g boter, 150 g hazelnootpoeder, 200 g bloem, 1 ei,
1 snuifje zout, 30 g rietsuikerpoeder.
Oven op 170° gedurende 15 min.

Yannick Duyck
___
Bar XII
hôtel Thon Eu
Wetstraat 75,
B-1000 Brussel