Op 9 en 10 maart 2022 vinden Vinexpo America en Drinks America plaats in New York, een gelegenheid om de belangrijkste spelers uit de sector van de alcoholische dranken fysiek en onder hetzelfde dak bijeen te brengen.

Deze twee evenementen, die uitsluitend bestemd zijn voor professionals, zullen de belangrijkste kopers en besluitvormers aantrekken uit heel Noord-Amerika, ‘s werelds grootste en snelst groeiende consumptiegebied voor alcoholische dranken.

Vinexpo America, al drie jaar lang de belangrijkste internationale vakbeurs voor professionals in wijnen en gedistilleerde dranken in Noord-Amerika, zal uitsluitend aan wijnen gewijd zijn en alle belangrijke wijnstreken ter wereld vertegenwoordigen.

Drinks America daarentegen, dat werd opgericht om te anticiperen op de groei van de consumptie van gedistilleerde en alcoholische dranken, zal een breed scala aan gedistilleerde dranken, bieren en saké van producenten uit de hele wereld presenteren, evenals accessoires en diensten voor alcoholische dranken.

Deze alliantie biedt het voordeel van één enkele registratie die volledige toegang biedt tot de exposanten, programmering en evenementen op beide beurzen. De exposanten van hun kant profiteren van een zichtbaarheid bij alle kopers, besluitvormers en beïnvloeders die op beide evenementen aanwezig zijn.

Dankzij deze twee evenementen, die nu in één enkele editie gegroepeerd zijn, zullen Amerikaanse en Canadese inkopers nieuwe producten kunnen ontdekken en hun klanten en merken kunnen ontmoeten via masterclasses, conferenties en professionele ontmoetingen.

Vinexpo America en Drinks America vinden plaats op 9 en 10 maart 2022 in New York in de nieuwe hal 3 van het Jacob K. Javits congrescentrum.

Voor meer informatie:

www.vinexpoamerica.com
www.drinksamerica.com

Tekst: EP