Ingrediënten
Zee-egelkoraal (Davigel), guacamole (Gran’Tapas), zeesla, zalmeitjes, garnalenbisque, olijfolie(Valderrama), limoensap
Bereiding
Mix de bisque met wat olie en limoensap. Dresseer een bord met alle ingrediënten. Serveer eventueel met taco’s.
Wijntip
Macrina, Verdicchio dei Castelli di Jesi DOC, Classico Superiore, Garofoli, 2017
Deze wijn uit de dorpen Montecarotto en Serra de’ Conti wordt gemaakt met de traditionele verdicchio-druif. De opbrengst wordt bewust laag gehouden en de druiven worden volrijp geplukt met als resultaat een complexe en tegelijk elegante droge witte wijn. Strogeel van kleur met groene reflecties. Fruitige aroma’s van rijp fruit zoals perziken, appels en exotische vruchten. Uitstekend bij visgerechten, gebakken of gegrilde zeevruchten, groentenschotels, olijvenbeignets ‘alla marchigiana’.
