Ingrediënten
voor 4 personen
- Aardbeien
- Scheproom
- Gelatineblaadjes
- Bosaardbeienlikeur
- Timutpeper
- Amarettikoekjes
- Yoghurt
- Frambozen-crispy
- Melisse
- Poeder van gedroogde aardbeien
bereiding
Een aardbeienbavarois maken met het aardbeiensap, de scheproom, de gelatineblaadjes en een beetje osaardbeienlikeur.
De aardbeiencoulis maken met de gemixte aardbeien, de bosaardbeienlikeur en de timutpeper.
De aardbeiensalade met de timutpeper (licht) klaarmaken en er de Amarettikoekjes aan toevoegen.
Dresseren
Compact dresseren in een diep bord en er de yoghurt en frambozen-crispy aan toevoegen. Afwerken met de aardbeiencoulis. De melisse (kruiden) toevoegen en afwerken met het poeder van gedroogde aardbeien.
Wijntip
Donelli, Lambrusco Amabile Reggiano DOC