Ingrediënten

voor 4 personen

  • Aardbeien 
  • Scheproom
  • Gelatineblaadjes 
  • Bosaardbeienlikeur
  • Timutpeper
  • Amarettikoekjes
  • Yoghurt
  • Frambozen-crispy
  • Melisse
  • Poeder van gedroogde aardbeien

bereiding

Een aardbeienbavarois maken met het aardbeiensap, de scheproom, de gelatineblaadjes en een beetje osaardbeienlikeur.

De aardbeiencoulis maken met de gemixte aardbeien, de bosaardbeienlikeur en de timutpeper.

De aardbeiensalade met de timutpeper (licht) klaarmaken en er de Amarettikoekjes aan toevoegen.

Dresseren

Compact dresseren in een diep bord en er de yoghurt en frambozen-crispy aan toevoegen. Afwerken met de aardbeiencoulis. De melisse (kruiden) toevoegen en afwerken met het poeder van gedroogde aardbeien.

Wijntip

Donelli, Lambrusco Amabile Reggiano DOC