BBB Maastricht en Folie Culinaire hebben zich in 63 jaar tijd ontwikkeld tot het belangrijkste Euregionale evenement voor horecaprofessionals. Wacht niet tot 8 oktober om het zelf te ontdekken. BBB Maastricht en Folie Culinaire nodigen u nu al uit voor een inspirerende sessie op donderdag 17 mei, donderdag 31 mei of dinsdag 12 juni. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen horecacollega’s hun succesverhaal, ontmoet u ook andere toeleveranciers en wordt u geïnformeerd over hoe u succesvol kunt deelnemen aan BBB Maastricht 2018. BBB On Tour ontvangt u graag bij Satelliet Meubelen in Breda (Nederland) op 17 mei van 10u30 tot 13u30. Op 31 mei van 11 tot 15 uur bent u welkom bij Hotel De Echoput in Apeldoorn (Nederland) en tot slot kunt u terecht bij Brouwerij Het Anker in Mechelen (België) op 12 juni van 13 tot 17 uur.

Bij Satelliet Meubelen wordt gestart met een presentatie van gastspreker Rino Soeters, eigenaar van LBG Hotels. Hij vertelt in detail over hoe zijn hotelconcepten, op ogenschijnlijk simpele manier, tot stand komen. Aansluitend vindt er een rondleiding plaats door het imperium van Satelliet en sluit men af met een netwerklunch.

Bij hotel De Echoput zal Peter Klosse, ook wel bekend als de ‘Smaakprofessor’ een presentatie geven met als titel: ‘Een mens heeft helemaal geen smaak, tenzij hij wordt opgegeten’. Na deze presentatie kunt u genieten van een heerlijke Wildproeverij in de hotelbar.

Brouwerij Het Anker verzorgt een interessante presentatie met aansluitend een rondleiding door de indrukwekkende brouwerij. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor een degustatie. Ook hier is er ruimte om te netwerken.

BBB On Tour ontvangt u graag op één van de bovenstaande data en locaties. Inschrijven kan tot één week voor de betreffende On Tour sessie via ‘Inschrijven BBB On Tour’ of e-mail naar e.remmen@mecc.nl.

En noteer nu alvast ook de data van BBB en Folie Culinaire Maastricht: van 8 oktober tot en met 10 oktober. Geniet er van een drankje samen met collega’s en potentiële klanten op Beverage Beach. Vind authentieke smaken in Food Forest. Ontdek innovatieve producten in Variety Valley. Exclusief voor genodigden is er Folie Culinaire, hét evenement voor de internationale gastronomie.

www.bbbmaastricht.nl/bbb-year-round/on-tour