INGREDIËNTEN (VOOR 6 STUKS)

  • 250 g Philadelphia
  • 20 g bonen
  • 20 g peulen
  • 30 g room 20%
  • 3 vellen lasagnedeeg
  • Ierse filet d’Anvers
  • Zout en peper

BEREIDING

Lasagnedeeg maken of het kant-en-klaar kopen.
De bonen en peulen blancheren en ze meteen in ijswater laten afkoelen.
De Philadelphia met een beetje room mengen om een smeuïge crème te verkrijgen.
De fijngesneden bonen en peulen, zout en peper toevoegen.
De bereiding vervolgens in een ronde spuitzak naar keuze doen. Opzij zetten in de koelkast.
De filet d’Anvers in dunne plakjes snijden en op smaak brengen. De plakjes op vershoudfolie leggen en het vel in gezouten water gekookte lasagnedeeg op het vlees leggen. Met de zak een lijn Philadelphia-crème aanbrengen over de hele lengte van het deeg.
De worst oprollen en strak aanhalen. Laten rusten op een koele plaats.
Ideale garnituur: diverse tomatengeleien (coeur de boeuf, ananas) en Koppers Cress-kruiden.