Bied uw klanten een nieuwe ervaring met deze nieuwe koude koffie: Cold Drip Coffee.

Innoveren met een ongezien concept

De Belgische startup Insurgent van Vic Dresen en Annelies Goossens heeft een gloednieuwe koffie gelanceerd: Cold Drip Coffee gemaakt van 100% zuivere, natuurlijke en duurzame ingrediënten.

In tegenstelling tot ijskoffie, waarvoor gewoon warme koffie wordt afgekoeld, wordt koude koffie gemaakt door 18 uur lang koud water over grof gemalen verse koffiebonen te laten lopen.

Het resultaat? Een koffie die twee keer zo veel cafeïne bevat als een ‘gewone’ koffie, weinig calorieën bevat, intens van smaak is, minder bitter is en tot 70% minder zuur is dan ijskoffie!

Een nieuw product voor nieuwe wensen

In een context waarin social distancing geboden is en onmiddellijkheid een levenskunst is geworden, nemen de klanten andere gedragingen aan om in nieuwe behoeften te voorzien. Geconfronteerd met deze nieuwe consumententrends moet de Horeca zich aanpassen om te overleven.

De klant heeft steeds meer haast, consumptie ter plaatse is nog steeds niet toegestaan en de verkoop van afhaalmaaltijden, het laatste redmiddel in het licht van de gezondheidscrisis, neemt gestaag toe.

Cold Drip Coffee kan op elk moment van de dag worden aangeboden, voor consumptie buiten, zodat u het drankenassortiment van uw zaak kunt uitbreiden.

Met het warme weer op komst kan warme koffie moeilijk te genieten zijn. Dit nieuwe alternatief combineert alle goede eigenschappen van een goede koffie, met als enige verschil dat hij verfrissend is!

Bovendien is hij dankzij het kleine formaat gemakkelijk mee te nemen en ‘on the go’ te nuttigen!

Meer weten? www.insurgent.be

Tekst: EP