HANOS Maastricht

Sinds de opening van de allereerste vestiging in 1975 is HANOS uitgegroeid tot een internationale horecagroothandel met 31 vestigingen in Nederland en België. In het voorjaar van 2023 komt daar één filiaal bij. In die nieuwe vestiging staat ruim 40.000 vierkante meter aan beleving en inspiratie klaar voor niet alleen lokale, maar ook internationale horecaondernemers.

Hart van de bourgondische regio

In Maastricht bouwt HANOS aan de grootste vestiging van Nederland. Uw culinaire horeca hotspot in Maastricht opende op dinsdag 21 maart op feestelijke wijze haar deuren. In deze nieuwe vestiging van meer dan 40.000 vierkante meter biedt familiebedrijf HANOS een werelds assortiment voor de horecaprofessional. Met specialisten uit de regio is HANOS Maastricht hét hart van een grote bourgondische en gastronomische regio. Een regio die groter is dan alleen Limburg, want vanuit Maastricht is er ook focus op Wallonië en Duitsland. Vanuit ervaring en specialisme bedienen én inspireren de vakmensen onze klanten. Daarnaast is er veel aandacht voor hospitality zoals we dat kennen in de regio Maastricht en omstreken.  

Onderscheidend

Bij HANOS staan we dicht bij onze klant en luisteren en monitoren we goed naar wat onze klant wil. Dit stelt ons in staat om precies in te spelen op hun wens. Met deze nieuwe vestiging hebben we ruimte voor alle vormen van inspiratie en kunnen wij optimaal laten zien waar HANOS voor staat. Vers wordt met maar liefst 2800 vierkante meter onze focusgroep, maar ook onderscheiden we ons onder andere met een grand-cru kelder vol wijnen van wereldklasse, wereldse kaasspecialiteiten, een wereld van patisserie en desserts, verfijnde delicatessen en ga zo maar door. 

HANOS Maastricht wordt een bolwerk van inspiratie, beleving, specialisme en een uniek assortiment met meer dan 100.000 food en food gerelateerde non-food artikelen voor de horecaprofessional. Dit uit zich onder andere in een culinair theater én Studio Senses. Studio Senses is hét experience center voor professionele sfeer- en smaakbeleving. Hier draait alles om kijken, ruiken, voelen, luisteren, proeven en beleven. De vaste experience professionals in Studio Senses zijn Kaja Interieurs en Van Gestel Grootkeukentechniek.

Samen met partner Daily Fresh Food zijn wij in staat een ruim assortiment hoge kwalitatieve convenience producten aan te bieden.

Alles weten over HANOS Maastricht? Kijk direct op HANOS.BE/MAASTRICHT

(Publireportage)