Talent en creativiteit: het zijn eigenschappen die elke chef nodig heeft. Maar om de beste resultaten te behalen, is een sterk team onmisbaar. Partners waar u op kan bouwen, omdat ze uw visie delen. Daarom is Debic al 100 jaar te vinden in heel wat keukens. Want met een roomassortiment ontwikkeld voor en door chefs, gaat Debic enkel voor het allerbeste. 

Onmisbaar in elk keukenteam

Debic Room 35% en 40% bewijzen zich al jarenlang als de romen die elk team compleet maken. De beste kwaliteit en een stabiel recept: het zijn maar enkele pluspunten. Maar vooral hun enorme veelzijdigheid en de garantie op die échte roomsmaak maken van hen dé favoriet van elke chef.

Dat het roomassortiment van Debic zo’n variatie biedt, bewijst ook topchef Gert De Mangeleer (Hertog Jan*** Restaurant Group), die tijdens dit feestjaar aantreedt als Debic-ambassadeur. “Debic Room 35% is de perfecte passe-partout. Ik gebruik hem in alles. Sauzen, patisserie, amuses … noem maar op. Dat maakt het zeer interessant omdat ik geen 35 verschillende ingrediënten nodig heb.”

Debic & chefs: teamwork om van te dromen

Met Debic in uw team bewijst u dat teamwork echt werkt. Want dankzij deze romen neemt u geen enkel risico. U geniet van een uniek gebruiksgemak en creëert topgerechten om klanten  extra te verwennen. En dankzij de betrouwbare kwaliteit en makkelijke verwerkbaarheid bespaart u vooral tijd en geld. Zo garandeert Debic u winst over de hele lijn.

Inspiratie voor heerlijke creaties? U ontdekt ze in de gloednieuwe brochure van Debic. Een exemplaar aanvragen of meer info over deze topromen: surf naar www.debicpromotions.be/nl/creme-de-la-creme