Naar goede gewoonte werden op de openingsdag van Horeca Expo de Innovation Awards uitgereikt. Deze awards zetten producten in de kijker die vernieuwend en/of probleemoplossend zijn voor de horeca.
Uit een tachtigtal inzendingen selecteerde een professionele jury – met daarbij een afgevaardigde van Horeca Magazine – de winnaars binnen categorieën Food, Beverages, Service, Technology & Equipment, Interior & Decoration, en Sustainability.

Food: KUU-tube van KUU bvba. Tubes met artisanale gelei om gerechten mee te pimpen.
Beverages: Easy Mixers van NIVO-finess. Alcoholvrije premixen waarop cocktails en mocktails kunnen worden gebaseerd.
Service, Technology & Equipment: Deliverect. Een nieuwe technologie startup die de koppeling maakt tussen leveranciers van delivery en takeaway sites.
Interior & Decoration: The Automated MAX Cantilever. Parasal met ingebouwde verlichting en verwarming en digitale bediening.
Sustainability: M’Afrique by Morosovan de compagnie. Uniek buitenmeubilair gemaakt van gevlochten visserstouw tussen een stalen constructie.

www.horecaexpo.be