Jules Destrooper viert 10 jaar ‘Foodservice’ met een nieuwe eigentijdse verpakking en een handiger formaat voor zijn icoon, de natuurboterwafel.

Al meer dan 130 jaar lang wordt elk koekje van de Biscuiterie Jules Destrooper met dezelfde passie, vakmanschap en échte, eerlijke en pure ingrediënten gemaakt. 2018 wordt een zeer belangrijk jaar voor Jules Destrooper en dus ook voor het foodservice-assortiment, het aanbod specifiek gericht naar de horeca. De verpakking van de koekjes krijgt een nieuw, eigentijds ontwerp en het formaat van de natuurboterwafels wordt aangepast zodat ze beter op het schoteltje van een kopje koffie passen. Zo maakt Jules Destrooper het verschil en maken ze van elke koffie of thee een verwenmoment. De koekjes zelf? Die blijven uiteraard ‘made in Belgium’.

Al sinds het prille begin maakt Jules Destrooper alleen maar gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten. Er worden géén smaak-, bewaar- of kleurmiddelen toegevoegd en enkel de beste ingrediënten worden gebruikt. Grondstoffen als pure Ierse zomerboter (boter van koeien die van mei tot en met oktober buiten vers gras eten), amandelen uit Valencia, vanille uit Madagaskar, kaneel uit Indonesië, Belgische chocolade gemaakt volgens een eigen exclusief recept… Kortom alleen het beste is goed genoeg.

Maar het respect voor tradities mag innovaties nooit in de weg staan. Daarom doet Jules Destrooper enkele belangrijke aanpassingen aan hun verpakking en formaat.

Het ontwerp van de individuele verpakking van de koekjes wordt aangepast, zonder aan de herkenbaarheid te raken. De merknaam en de Belgische authenticiteit staan meer dan ooit centraal. Belangrijke vernieuwing is dat op elke verpakking nu ook een afbeelding staat van het koekje dat in de verpakking zit. Zo kan de klant meteen zien welk soort koekje hem of haar wordt aangeboden.

Deze visuele aanpassing wordt ook toegepast op de (om)dozen waarin de individuele koekjes verpakt zitten. Dit maakt het meteen ook voor de horeca- uitbater duidelijk welk assortiment er in de doos zit.

De natuurboterwafel, ook wel Butter Crisp genoemd, is een absolute klassieker en hét icoon van Jules Destrooper. Na het amandelbrood was het immers het tweede koekje dat Jules aan zijn assortiment toevoegde. Gemaakt van enkel Ierse zomerboter, verse scharreleieren en Tiense suiker, is het koekje, 130 jaar later, nog altijd even eenvoudig als lekker.

www.julesdestrooper.com