Een aantal chefs van de Mastercooks of Belgium onderwierp recent een breed gamma producten van BergHOFF aan een serie strenge praktijktests. De chefs beoordeelden zowel de kwaliteit, het gebruiksgemak, de onderhoudsvriendelijkheid als het design van het keukengerei. Als vereniging van topchefs verbinden ze hun naam enkel aan producten waar ze voor 100% achter staan. BergHOFF is fier dat hun producten de audit doorstonden zodat een mooie selectie potten, pannen, messen en andere accessoires voortaan het kwaliteitslabel ‘Selected by the Mastercooks of Belgium®’ mogen voeren.

“Felix Alen (Hof te Rode), Mario Aerts (Het Komfoor), Daniel Molmans (Les Cuisines Bruxelloises), Mario Holtzem (Culinair Atelier) en Joris Wils (De Repertoire), vijf topchefs en allen lid van onze vereniging, namen ruim hun tijd om een selectie producten van BergHOFF te beoordelen. De essentie van onze norm is vrij eenvoudig, maar streng: we kennen het label enkel en alleen toe aan producten die we zelf in onze keukens zouden gebruiken. We leggen de lat dus erg hoog. Onze chefs waren aangenaam verrast door de kwaliteit, de ergonomie en het design van het BergHOFF kookgerei. De RON-collectie is een echte topper en de keramische barbecue doorstaat moeiteloos de vergelijking met veel duurdere gelijkaardige toestellen. Kortom, kwaliteitsvol en duurzaam keukenmateriaal waar we graag ons kwaliteitslabel aan toekennen”, aldus chef Frank Fol, voorzitter van de Mastercooks of Belgium.

Hilde Rutten, managing director BergHOFF Belgium: “De 160 chefs van de Mastercooks of Belgium zijn de ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed. Ze zijn de gezichten van onze toprestaurants en staan voor vakmanschap, kwaliteit en gastronomie. We zijn dan ook heel fier dat een aantal BergHOFF producten met dit kwaliteitslabel mag uitpakken. Het bevestigt dat onze aanpak om mooi design te combineren met topkwaliteit de juiste is. Bovendien voegt het Mastercooks of Belgium kwaliteitslabel een extra culinaire dimensie toe aan de internationale designprijzen die we reeds behaalden. De audit zelf was een onvergetelijke ervaring. De feedback die we van de chefs kregen is onbetaalbaar. We nemen hun opmerkingen en tips zeker mee naar toekomstige ontwerpen en kijken nu al uit naar de audit van de nieuwe producten die in onze pipeline zitten!”

 

www.mastercooks.be

www.berghoff.be