De editie van EquipHotel 2018 kende meer dan 10% extra bezoekers. De organisatoren zijn in hun nopjes en spreken enthousiast van een ‘grand cru jaar’. 

EquipHotel Paris (2018 11-15 november) gaat de geschiedenis in als een bruisende, dynamische editie waarbij de ruim 110.000 bezoekers uit de wereld van de hotellerie, restauratie en toerisme op hun wenken bediend werden. Ze maakten er kennis met een levendig salon nieuwe stijl met de duidelijke signatuur van de nieuwe directeur Boris Provost en zijn rechterhand Thierry Marx.

“Deze editie zal ons bijblijven als een warm samenkomen van niet alleen mensen uit de Franse, maar de internationale professionele wereld van de gastvrijheid. De aangroei van het aantal bezoekers met meer dan 10% verheugt ons zeer”, klinkt het bij de directie.
EquipHotel positioneert zich meer dan ooit als een salon met meerdere specialiteiten. Het salon werd gekenmerkt door een goed uitgekiend parcours waarbij de bezoekers konden kennismaken met de vele synergieën die er mogelijk zijn tussen het hotelwezen en de wereld van de restaurants.

Tijdens het salon werd ook de nodige aandacht besteed aan inspirerende laboratoria waar de bezoeker een blik kon werpen op de nieuwe tendenzen in de sector en in een aantal culinaire wedstrijden de chefs en sommeliers van de toekomst aan het werk kon zien.

www.equiphotel.com